Imperium – Ιστορία

Ιστορία

Η προέλευση της Imperium είναι ανιχνεύσιμη με την άνοδο του High General Messer σε Prime Citizen. Κατά τη διάρκεια της εμφύλιας διαμάχης της εποχής, η Γερουσία της νεοσυσταθείσας Ηνωμένης Αυτοκρατορίας της Γης πέρασε, κατ ‘εντολήν του Πρωθυπουργού, τον νόμο: “Η Ηνωμένη Αυτοκρατορία της Γης, εξερεύνηση και επέκταση, Πράξη 2550”.

Ο αληθινός σκοπός αυτού του νόμου ήταν να κεντρίσει την προσοχή και τη φαντασία των απλών ανθρώπων μέσω της δημιουργίας μιας μεγάλης εξερεύνησης, και την επέκταση των στόλων, του οποίου οι στόχοι θα ήταν να διερευνήσουν το σύμπαν, και να ανακαλύψουν τον Κόσμο με τρόπους που παρέπεμπε στις δύσκολες μέρες της πρόωρης τεχνολογίας του Διαστημικού Άλματος. Ωστόσο, μετά από δεκαπέντε χρόνια γραφειοκρατική φαγωμάρα, ο νόμος τέθηκε στο αρχείο το 2565 και ξεχάστηκε για αιώνες.

Το 2918, μετά τις “μελαγχολικές” αποτυχίες του έργου SynthWorld, και προσπαθώντας να βρει μια βιώσιμη πορεία προς τα εμπρός με το συγκεκριμένο σχέδιο, η Διοίκηση κάλεσε τους συμβούλους σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή η σύνοδος κράτησε τρεις ημέρες, κατά τις οποίες κανείς δεν επιτρεπόταν να φύγει για οποιοδήποτε σκοπό, μέχρι που ολοκληρώθηκε, βρίσκοντας μια λύση από τους εξαντλημένος και μισοπεθαμένους από την πείνα συμβούλους. Αυτό που προέκυψε από τη μαραθώνια συνάντηση  οδήγησε στην ανάσταση και την προσαρμογή του νόμου του 2565 ως “Η Ηνωμένη Αυτοκρατορία της Γης, εξερεύνηση, επέκταση και πράξη επιβολής“, η οποία κυρώθηκε από τη Γερουσία το 2920.

Αυτός ο ανασχεδιασμένος νόμος του 2550 είχε πολλούς στόχους και επιθυμούσε να επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας μιας μεγάλης συνδυασμένης πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών, που ορίζεται “Πρώτη Αυτοκρατορική – Εξερευνητική Δύναμη“, η οποία θα:

  • Βρει αντικατάσταση για τους εξαντλημένους πόρους εντός της UEE ειδικά για το Έργο SynthWorld.
  • Εξασφαλίσει ασφαλής τομείς για την ανομία του διαστήματος, και την ασφαλή διέλευση των σκαφών της UEE.
  • Να εξασφαλιστεί η σταθερή παρουσία της UEE σε συγκεκριμένους τομείς ανομίας του διαστήματος.
  • Να εξερευνήσει αντικείμενα και τεχνολογίες.

Η Πρώτη Αυτοκρατορική – Εξερευνητική Δύναμη ξεκίνησε το 2920 με την υποστήριξη των στρατιωτικών και των πολιτικών οργανώσεων της σύμβασης, ξεκινώντας από τον συνοριακό χώρο της UEE για τους ανεξερεύνητους τομείς του διαστήματος. Το μήκος της αποστολής κρατήθηκε μυστικό από όλους, έκτος από τα υψηλότερα μέλη στην κυβέρνηση και επιλεγμένους CEO’s. Μετά από μια τόσο μεγάλη και δημόσια εκστρατεία σε άνομες επικράτειες, μεγάλος αριθμός ιδιωτικών οργανισμών προέκυψε και ζήτησε στήριξη από τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να επιτευχθούν περισσότερα πράγματα μεγάλης κλίμακας στον τομέα της εξερεύνησης, μισθοφόρους εργασίας, κυνήγι επικηρυγμένων, και βιομηχανικά συμφέροντα. Ως αποτέλεσμα αυτής της “έκρηξης”, η Advocacy δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα εγγραφών και έγκρισης για αυτές τις ιδιωτικές οργανώσεις, όμως αυτή η κατανομή έγινε ουσιαστικά κάτω από ένα “ελαστικό” έλεγχο.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, οι πληροφορίες από την Πρώτη Αυτοκρατορική – Εξερευνητική Δύναμη, γινόταν όλο και λιγότερες, μέχρι ξαφνικά, στις 11/11/2930 την παραμονή της 10ης επετείου των εγκαινίων της αποστολής, μιας ειδική συνόδο της Γερουσίας του στόλου κλήθηκε από την Διοίκηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ο διοικητής του στόλου της Πρώτης Αυτοκρατορικής – Εξερευνητικής Δύναμης (Π.Α.Ε.Δ.) έδωσε μια ομιλία, η οποία με τη σειρά της, οδήγησε στην ανακοίνωση της δημιουργίας μιας αυτόνομης περιφέρειας. Η περιφέρεια αυτή, από την Π.Α.Ε.Δ, έγινε γνωστή ως “Imperium – Αυτόνομο Σύστημα της UEE“, παίρνοντας το όνομά της από μια συντομευμένη εκδοχή της ονομασίας του στόλου που η Π.Α.Ε.Δ. είχε υιοθετήσει. Ο διοικητής της Π.Α.Ε.Δ. έδωσε την κυβερνήτη αυτού του Αυτόνομου Συστήματος, και οι πολίτες ενθαρρύνονται να ταξιδέψουν εκεί και να συμμετάσχουν στην επιχείρηση. Το παρακάτω απόσπασμα από το Υπουργείο Διαστρικών Σχέσεων για την Imperium, περιγράφει κάποιες λεπτομέρειες για τους πολίτες της UEE που επιθυμούν να ταξιδέψουν εκεί.

Όλοι οι πολίτες της UEE που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο πρόσφατα ανακοινωθέν “Imperium – Αυτόνομο Σύστημα της UEE” μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τους επιτρέπετε το δικαίωμα να ταξιδεύουν σε αυτό το σύστημα. Ωστόσο, δεδομένης της φύσης των εντοπισμένων νόμων, και η εγγενής διαφορά μεταξύ αυτού του συστήματος και των πιο ασφαλείς συστημάτων της UEE, απαιτείται ότι όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν πρέπει να παρουσιάζουν την ιθαγένεια τους, κατά την έξοδο τους από το σημείο άλματος, όπως καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο για το σκοπό της επίσκεψής τους. Με δεδομένη την φύση της περιοχής, είναι επιτακτική ανάγκη η ύπαρξη των έγγραφων αυτών, με τη μορφή μιας άδειας ταξιδιού για την πρόσβαση ή εμπορική συμφωνία, να ασφαλίζονται από την Imperium μέσω των προξενείων της Γης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ένταξη. Οι εταιρίες που επιθυμούν να ανοίξουν εμπορικούς οδούς σε αυτό το σύστημα πρέπει επίσης να εξασφαλίσουν μια άδεια για να το πράξουν, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πρωτόκολλα σωστής ασφαλείας είναι σωστά και τυχόν παρεξηγήσεις σχετικά με τη φύση των αποστολών να ελαχιστοποιηθούν. Εάν δεν είστε σε θέση να εξασφαλίσετε την τεκμηρίωση εγκαίρως για κάποιο λόγο, οι πολίτες έχουν το δικαίωμα σε μια ενιαία πρόσβαση σε αυτό το σύστημα, εφόσον μπορούν να ελεγχθούν, και να έρθουν σε επαφή με τον κατάλληλο αντιπρόσωπο για να τους βοηθήσουν για τις κατάλληλες ρυθμίσεις και την συνέχεια στην πρόσβασή τους στην Imperium.

Όλα φαίνονταν καλά μεταξύ της Αυτόνομης Περιφέρειας και της ηγεσίας της UEE μέχρι μιας κρίσης διαδοχής που συνέβη στο 2938 σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει την προβληματική Κυβερνήτη. Στο τέλος, επιτεύχθηκε συμβιβασμός. Τρεις διοικητές υπήρχαν για να διαχειριστούν την Περιφέρεια και το στόλο της.

Από το 2938, η Imperium έχει διατηρήσει τη συνοχή της και τους στόχους της, και συμμαχεί με ομοϊδεάτες που έχουν αναπτυχθεί στα επόμενα έτη. Έχει ανοίξει τα ταμεία της για το εμπόριο και τις τάξεις της σε όσους αποδειχθούν ικανοί. Βασίζεται στις αρχές της UEE, και δραστηριοποιείται σε επίσημες διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με οργανώσεις, εταιρίες και κυβερνήσεις σύμφωνα με τα πρότυπα πρωτόκολλα της UEE. Ωστόσο, δεδομένης της απόστασης από τον έλεγχο της UEE, καθώς και κάποια άγνωστα επίπεδα επιρροής, έχει γίνει πιο ανεξάρτητη τα τελευταία χρόνια.

Τι θα γίνει με τη σχέση μεταξύ της Imperium – UEE θα καθοριστεί από τις ενέργειες των πολιτών, καθώς και τις επιλογές που γίνονται μέσω των πιλοτηρίων και των αιθουσών συνεδριάσεων.

Made by Star Citizen fans